Clouds
21 Budapest
Dollár
354,55 Ft
Euró
386,25 Ft
Font
432,93 Ft
Bitcoin
23,621 $

Szabó Erika Miamiból jelentkezett

Fotó: Instagram/Szabó Erika
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szabó Erika nagyon élvezi az amerikai körutat, amiről fotók formájában számol be, a követők pedig örülnek ennek.

Szabó Erika egyre közelebb és közelebb kerül a nagy mérföldkőhöz az Instagram oldalán, aminek eddig is sok követője volt. A színésznő népszerű, egyáltalán nem tartozik a megosztó hírességek közé.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

Ez már csak amiatt is büszkeséggel töltheti el, mert sikeres, fiatalos, remek formában van, és szép életet élhet. Általában ennyi bőven elegendő ahhoz, hogy az emberek irigykedjenek és odaszúrjanak valamivel a közösségi médián keresztül.

Erika szerencsés, de ez köszönhető a vidám karakterének is, ami pozitív energiákat sugároz magából. Picit azonban most irigykedhetnek rá, hiszen az Egyesült Államokban jár, és egyre több helyen tűnik fel.

Láthattuk már New Yorkban, míg legutóbb Miamiból köszönt be, ami szintén az egyik legnépszerűbb város. Ugyancsak számtalan legendás filmben szerepelt ez a különleges helyszín, amit most a színésznő is felfedezhet.

„Welcome back Miami! Újra szárazföldön!” – írta a posztjában a nagyon boldog magyar sztár, aki hamarosan 50 ezer követőt számolhat az Instagramon, már egészen közel jár hozzá, akár heteken belül elérheti ezt a jubileumot.

Még több bulvár: Vajna Timi péntek 13-án megmutatta a bikiniformáját