Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Sylvester Stallone elárulta, melyik volt karrierje legemlékezetesebb pillanata

Sylvester Stallone olasz származású amerikai színész a 47 Meters Down: Uncaged címû film bemutatóján Los Angelesben 2019. augusztus 13-án. A filmben debütál Stallone egyik lánya, Sistine Rose Stallone amerikai manöken. MTI/EPA/Etienne Laurent
not image

Borbély Fanni

2022. április 14. - 03:09

A sztár több mint 50 évig tevékenykedett a filmiparban, most pedig kiderült, volt egy olyan pillanat, amit soha nem fog elfelejteni.

Habár mindig örömteli volt látni a filmvásznon, a 75 éves színész is belátta, hogy itt az ideje megpihenni, ezért már nem is fogjuk viszontlátni az olyan franchise-okban, mint A feláldozhatók, vagy éppen a Rocky-filmek spin-offjában, a Creedben. Nyilván elvitathatatlan a színész munkássága, és amit több mint 50 év alatt letett az asztalra, valószínűleg sosem merül feledésbe, most pedig azt is megosztotta, melyik volt az a momentum pályafutása során, mely kiemelkedik a többi közül.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

Stallone hivatalos Instagramján osztotta meg, hogy melyik volt az a bizonyos pillanat: a Rocky Balboa, a Rocky-franchise hatodik filmjén való munka volt karrierje csúcspontja. Miután a Rocky ötödik része nem aratott osztatlan sikert a közönség körében, kissé kockázatos volt bevállalni a folytatást, ennek ellenére megcsinálta a lehetetlent, és egy remek alkotást kaptunk.

A színész, rendező, s egyben forgatókönyvíró nem rejtette véka alá véleményét, és kijelentette: “imádom a hatodik részt”. Azt mondta, ez volt élete legkeményebb kihívása, és nem kevesebb, mint 12 évébe került, hogy összehozza a projektet. Ráadásul azt is elárulta, hogy “senki nem akarta megcsinálni ezt a filmet, abszolút senki, egy viccnek tartották”  – idézte a MovieWeb.

Ő azonban lesöpörte a kifogásokat és úgy döntött, ha már visszavonul, akkor ő maga fogja megcsinálni a filmet, bárki bármit is mond. A történetnek azért volt egy elég szomorú része is: Stallone elárulta, hogy a korábbi produkciókban részt vevők közül konkrétan senki nem akarta, hogy “bármi köze is legyen a folytatáshoz”, ennek ellenére a film hihetetlen sikert aratott, és Stallone is nagyon büszke az eredményre. A végén azért hozzátette, kissé ironikus, hogy annak idején mindenki visszadobta a Rocky első részét, és elsöprő siker lett, épp úgy, ahogyan a Rocky Balboát is mindenki kukázta volna, de ő csak azért is megcsinálta.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.