Survivor: így tért vissza Zsófi, minden Tibor arcára van írva, aki szerint a lány maga a gonosz

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. szeptember 15. - 08:38

Tibor legrosszabb rémálma vált valóra, amikor kiderült, hogy Zsófi tér vissza a játékba Gábor helyére, amit kizárólag neki köszönhet.

Ezzel többszörösen keresztbe tett Gábor Tibornak, még ha az nem is volt szándékos a részéről, hiszen jó barátok lettek. Tibi mindent megtett azért, hogy megpróbálja meggyőzni Gábort a maradásról, ám nem járt sikerrel.

Ha Gábor akkor tudta volna, hogy valaki visszatérhet a helyére és az Zsófi lesz, akit finoman szólva sem kedvelt, talán másképpen dönt. Érdekes lenne meghallgatni őt erről, mert fogalma sem volt, hogy ezzel mit generál.

Nem bírta tovább az éhezést, és inkább feladta, amivel nemcsak Tibornak, de a többiek számára is csalódást okozott. Elmondása szerint emelt fővel távozott, nem bánta meg a döntését, és örül, hogy már nincs a szigeten.

Survivor: na ne, ez már hihetetlen, ő esett ki a versenyből

Természetesen a kamerák rögzítették azokat a pillanatokat, amikor Zsófi megérkezett a szigetre. Tibor azt mondta, ha ez megtörténik, ő biztosan összecsomagol és távozik. Egyelőre ez nem történt meg, de nem kizárt, hogy mégis így lesz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.