Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,28 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
57,362 $

Súlyos leállás az Apple-nél: órákig elérhetetlenek voltak a szolgáltatások

Hétfő délután és kora este egy ideig nem működött többek között az iMessage, az Apple Music és az App Store sem.

Unsplash
PC

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Az Apple rendszerállapotokat követő oldalán azt írták, a problémákkal küzdő szolgáltatások közé tartozott az iMessage, az Apple Maps, az iCloud, az App Store, az Apple Music, az Apple TV+ és a Podcasts.

A meghibásodás nagyjából három órán keresztül tartott, ám hamar sikerül orvosolni a problémát, magyar idő szerint 20:45-kor már az összes applikáció és internetes szolgáltatás zökkenőmentesen szuperált. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Az első hibajelentések a Downdetector weboldalon jelentek meg: a júzerek arra panaszkodtak, hiába próbálják meg frissíteni alkalmazásaikat, illetve újraindítani okoseszközeiket és számítógépeiket, nem tudják megnyitni és rendeltetésszerűen használni őket.

Az r/sysadmin subredditen néhányan arról számoltak be, hogy nem tudtak belépni az Apple üzleti menedzser portáljára, később pedig kiderült, hogy a hiba nem az ő készülékükben volt, ugyanis a cupertinóiak szerverei gyakorlatilag elérhetetlennek bizonyultak.

Egyelőre nem tudni, mi okozhatta a leállást – az Apple nem kívánta kommentálni a helyzetet, csupán annyit közöltek, hogy már minden rendben működik.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja