Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,71 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
464,27 Ft
Bitcoin
63,770 $

Suba Fruzsi napozós szelfije a hét legszexibb fotója

Suba Fruzsi csodálatos formákat tudhat magáénak, amik egyúttal rendkívül látványosak is, még mindig extrán vonzó A Nagy Ő korábbi versenyzője.

...svg content...Fotó: Instagram/Fruzsina Suba
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kedveljük, amikor valaki önmagát adja, és kiáll a véleményéért. A Nagy Ő-ben több ilyen karaktert is láthattunk, és valószínűleg a hamarosan érkező új évadban sem fogunk csalódni, sőt, az eddigi legjobb várhat ránk.

Jákob Zoltán, a magyar milliárdos üzletember garanciát jelenthet a sikerre, és valószínűleg minden korábbi rekordot meg fog dönteni vele a társkereső műsor. Zoltán nem mellesleg nemrég két újabb álomautót rendelt magának, de az egyik csak évek múltán érkezhet meg hozzá. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Addig sem fog unatkozni, és nagyon kíváncsiak vagyunk, hogyan alakult a lányok sorsa, akik érte küzdöttek. A forgatások hónapokkal korábban lezajlottak, viszont eddig szerencsére semmilyen fontos információ nem szivárgott ki.

A korábbi szezon egyik kedvenc versenyzője, Suba Fruzsi is éli tovább az izgalmas, látványos életét. Imád nyaralni, napozni, és közben természetesen odafigyel a formájára, ami abszolúte tökéletes.

Sokan szeretnének ilyen kerek formákat, és a legutóbbi napozós szelfijével még magasabbra tette a lécet. Egy igazán csinos, vonzó és szexi nőről beszélünk, akiről a szelfit erre a linkre kattintva érhetitek el.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.