Clouds
21 Budapest
Dollár
358,25 Ft
Euró
385,42 Ft
Font
437,81 Ft
Bitcoin
28,018 $

Égési sérüléseket maszkíroztak Stohl András arcára a forgatásokra (videó)

Fotó: Instagram/Stohl András
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy újabb minőségi alkotásban szerepelhet Stohl András, aki ismét a kulisszák mögül jelentkezett be, elmaszkírozott arccal.

Stohl Andrást az egész ország ismeri, sokan szeretik, rengeteg rajongója van. Lassan 60 ezer követőt számolhat az Instagram oldalán, ami az egyik legtöbb a színészek közül, és a népszerűsége töretlen.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Színházi darabokban, filmekben, sorozatokban szerepel, miközben rendszeresen forgat nagy produkciókat a TV2-vel. Tavaly például a Párharcban is láthattuk, amit nagyon élvezett, és alig várjuk, hogy visszatérjen a második évaddal.

András fitt maradt, odafigyel az egészségére, a sportolásra, hiszen folyamatosan dolgozik, így szüksége van az állóképességére. Odahaza pedig családapa, így minden területen igyekszik a lehető legjobban teljesíteni.

Nem is oly rég arról számolhattunk be, hogy egy igazi világsztár oldalán forgat. Eric Roberts is a film egyik szereplője, bár egyelőre nem sokat tudhatunk a moziról, leszámítva azt, hogy körülbelül mikor játszódhat.

András most újabb fotókkal köszönt be, amiken ezúttal egyedül szerepel, és láthatjuk, hogy az arca egyik felére égési sérüléseket maszkíroztak, melyek rendkívül élethetűen mutatnak. „Ilyen lendülettel hódítom meg a hetet.” – írta a posztjában.