Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Világhírű amerikai színésszel forgat Stohl András

Fotó: Stohl András Sheldrake szerepében a Legénylakás című zenés vígjáték próbáján a fővárosi Centrál Színházban 2019. december 19-én. A Billy Wilder és I.A.L. Diamond forgatókönyve alapján készült darabot Puskás Tamás rendezésében december 21-én mutatják be. MTI/Mohai Balázs
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Stohl Andrást nem kis megtiszteltetés érte, hiszen egy nagyon nagy névvel forgathat együtt, akit mindenki ismer.

Stohl András egy kiváló szakember, azon kevesek egyike, aki a színházban, a filmekben, a sorozatokban és a műsörvezetőként is az egyik legjobb. Számtalanszor bizonyította már ezt, és nehezen fog rajta az idő.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

András mindig nagy erőbedobással vág neki a munkáinak, és azokat precízen el is végzi. Imádja a humort, ugyanakkor, amikor komolyságra van szükség, akár egy szerep miatt, maximálisan át tud szellemülni.

Voltak nehezebb időszakai, de egy ideje minden a helyén van az életében. Nemrég egy érdekes forgatásról jelentkezett be, amiről egyelőre nem sokat tudhatunk, annyit azonban igen, hogy a távoli múltban játszódik.

Nem akárkivel forgat együtt a magyar színész, mivel Eric Roberts is ott van a stábbal. A 66 éves sztár szintén remekül tartja magát, és még mindig az egyik kedvenc, nagyon szeretik az emberek, és alig várják tőle az újabb filmeket, sorozatokat.

Nem mellesleg Julia Roberts testvéréről beszélünk, akit nem kell bemutatnunk. Nagyon kíváncsiak vagyunk a végeredményre, és mint mindig, Eric ezúttal is közvetlen volt, ami csak még szimpatikusabbá teszi a karakterét.