Clouds
21 Budapest
Dollár
354,28 Ft
Euró
385,95 Ft
Font
432,87 Ft
Bitcoin
23,649 $

Stohl András drámai beszélgetése Csokival: „Beteg vagy”

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csoki nem hajlandó elfogadni azt, amit Stohl András mond neki, szerinte beteg, és szerinte profi segítségre lenne szüksége.

Csoki a Párharc ideje alatt nem egyszer akadt ki, és úgy viselkedett a barátnőjével, amit messze nem érdemelt meg. Hedda mégis kitartott mellette, és noha egyenes ágon bejutottak a döntőbe, Csoki rendesen leitta magát, amivel veszélybe sodorta a finálés létüket.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Stohl András nagyon higgadtan beszélgetett el Csokival, és közölte vele a tényeket. Hedda is jelen volt a beszélgetés alatt, és végighallgatta, hogy mit mind a műsorvezető, aki anno igent mondott a segítségre.

Stohl a beszélgetés ideje alatt azt mondta Csokinak, fel lehet adni az egészet, nemcsak a versenyt, hanem a kapcsolatot, ami a legkönnyebb út. „Vagy azt, ahogy te viselkedsz, vagy ahogyan magaddal elvagy.”

András felvette azt az opciót, hogy Csoki elmehet szakemberhez, aki segítene neki. Csoki hamar rávágta, hogy nincs erre szüksége, amire Stohlnak is megvolt a reakciója. „Miért gondolod, hogy nem kell?”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2