Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Zavarba jöttünk Stana Alexandra formájától

Nem nehéz zavarba jönni Stana Alexandra formájától, minden kérdés nélkül az egyik legvonzóbb híresség.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Stana Alexandra egy igazi sportoló, művész a táncparketten, aki egy ideje médiaszemélyiség is, köszönhetően a TV2-nek, ami országos ismertséget adott neki. Ez az, amire a fiatalok egy része nagyon vágyik, és egyre többen vannak ezzel így. Ma már mindez sokkal elérhetőbbé vált, köszönhetően a közösségi médiának.

Azok, akik befutnak médiaszemélyiségként, erősen számolhatnak azzal, hogy a tévék is meg fogják keresni őket. Láthattunk erre már számtalan példát, ahogyan arra is, hogy egyes ilyen ismert emberekkel befürödtek, mert kicsit sem voltak alkalmasak a tévés szereplésre, viszont sokan mások igen. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Alexandra a Dancing with the Stars előtt csak a táncos szakmán belül volt ismert, manapság pedig tömegek ismerik fel az utcán, a bevásárlóközpontokban, bárhol is járjon. Egy végtelenül nyitott személyiség, aki szerencsére nem szállt el a sikerektől, viszont nem tagadja, megszerette a médiát, és benne akar dolgozni.

Ez meg is történt, és lehetséges, hogy egy nap teljesül az álma, mert műsorvezető szeretne lenni. Azt sem titkolja, hogy szívesen vezetné A Nagy Ő-t, aminek Lékai-Kiss Ramóna a háziasszonya, de ki tudja, mit hoz a jövő, ami biztos, Alexandra napról napra egyre népszerűbb, és ez nagyon jól áll neki.

Szintén jól állak neki a dekoltázserős ruhák, mint azt látni is fogjátok alább a fotókon. Káprázatosan néz ki bennük, egy igazi nő, aki határozott, tele van önbizalommal, és maximálisan képben van saját magával.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.