Stallone cáfolja Pamela Anderson állításait, miszerint lakást is ajánlott neki

Fotó: Pamela Anderson kanadai-amerikai színésznő a Henry Lambertz német csokoládégyár által évente rendezett gálaesten Kölnben 2018. január 29-én. (MTI/EPA/Sascha Steinbach)
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Pamela Anderson többek között azt állítja, hogy Sylvester Stallone anno ajándékokat ajánlott neki, hogy legyen az első számú csaja.

Az elmúlt napokban ismét sokat cikkeztek Pamela Anderson-ról, aki egyre meredekebb sztorikat oszt meg a róla készült új dokumentumfilmjében, amit a Netflix készített. A „Pamela, a love story” alatt többek között Stallone neve is elhangzik.

Soron kívül Reagált a PSG elnöke Messi vádjaira

Ennek különösebben nem örülhet a világsztár, aki 70 felett is nagyon nagy formába van, hiszen a Baywatch egykori híressége azt állítja róla, hogy egy olyan ajánlatot tett neki, ami azonnal visszautasításra került.

„Felajánlott nekem egy lakást és egy Porschét, hogy legyek az első számú csaja. Én pedig megkérdeztem, hogy ez azt jelenti, van második számú is? Uh-uh.” – mesélte nevetve Pamela, akinek elmondása szerint Sly erre úgy reagált, hogy „ez a legjobb ajánlat édesem, amit kaphatsz, most már Hollywoodban vagy.” – idézett a Fox News a New York Post cikkéből.

Tim Allen és Stallone is tagadja a sztorikat

Stallone képviselője a Fox News Digitalnak adott nyilatkozatában határozottan cáfolta Anderson állítását. A nyilatkozatában elhangzottak szerint Pamela sztorija nem igaz, fikció az egész. „Stallone úr megerősíti, soha nem tett semmi ilyet, ami elhangzott ebből a nyilatkozatból.”

Nemrég Tim Allen kapcsán is elmesélt egy sztorit Pamela, aki akkoriban még csak 23 éves volt. Egy tévésorozatban játszott együtt akkor pályája csúcsán lévő, szintén világhírű színésszel. „A forgatás első napján kisétáltam az öltözőmből, Tim pedig a folyóson állt a köntösében. Kinyitotta a köntösét, és gyorsan megvillantotta nekem. Alatta teljesen meztelenül volt.”

„Azt mondta, ez így fair, mert már látott engem meztelenül. Most már kvittek vagyunk. Kényelmetlenül nevettem rajta.” Az 1991-es állítólagos incidens idején Allen 37 éves volt, aki már 69 esztendős, és tagadta, hogy mindez megtörtént volna.