Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Dokumentumfilmet csinált a Netflix Sylvester Stallone életéről (videó)

Sylvester Stallone is dokumentumfilmet kapott a Netflixen, ami gyakorlatilag egyszerre készülhetett el barátja, Arnold Schwarzenegger dokumentumfilmjével.

Fotó: Sylvester Stallone olasz származású amerikai színész a 47 Meters Down: Uncaged című film bemutatóján Los Angelesben 2019. augusztus 13-án. A filmben debütál Stallone egyik lánya, Sistine Rose Stallone amerikai manöken. MTI/EPA/Etienne Laurent
Kult

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger hatalmas legendák, és a sors úgy hozta, hogy évtizedek kellett várnunk arra, hogy egy sorozatban szerepeljenek. Mint oly sok dolog az életükben, ez is egyszerre történt meg.

Sőt, a róluk forgatott Netflix-dokumentumfilmek is így készülhettek el. Ezelőtt már tudhattuk, hogy Arnold néven érkezik egy dokumentumfilm, mely a Terminator sokoldalú életét és karrierjét mutatja be, egészen azoktól az évektől, amikor még testépítőként kereste a kenyerét. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Sok mindenről szó esett a dokumentumfilmben, többek között a kudarcokról is, mert azok sem kerülték el a legendát. Végül ezek a kudarcot erősítették meg, és a valaha volt egyik legnagyobb színésszé vált.

Sylvester Stallone hasonló utat járt be, aki ugyanakkor klasszikus a filmiparban, mint a barátja. Egykor riválisok voltak, egy ideje viszont már az egyik legjobb barátok, és mindketten örökzöldeket adtak Hollywoodnak.

Stallone közel 50 éve szórakoztatja a közönséget, és olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint a Rocky, a Rambo, és így tovább. Az ő karrierje sem indult egyszerűen, és nem minden filmje futott akkorát, mint szerették volna. Novemberben olyan titkokról hull le a lepel, amikről eddig csak kevesen, vagy senki sem tudhatott.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.