PS5-re is megjelenhet az egyik legnépszerűbb multiplayer játék

Sony
not image

Kulcsár Péter

2021. december 29. - 09:51

A legújabb hírek arra utalnak, hogy a Devolver Digital által kifejlesztett Fall Guys hamarosan megkaphatja a next-gen újítást.

A Fall Guys: Ultimate Knockout néven futó online kaland továbbra is sikert sikerre halmoz: 2020-ban szinte berobbant a videójáték-ipar piacán, azóta pedig napi szinten több százezren játszanak vele, ami nem véletlen, hiszen vicces, szórakoztató, ugyanakkor rendkívüli kihívásokkal van teletűzdelve.

A game óriási slágernek bizonyult PS4-en, amit főként annak köszönhet, hogy megjelenéskor kapásból bekerült a PS Plus előfizetői szolgáltatás aktuális csomagjába, ám PS5-ön eddig nem élvezhettük a multiplayer őrületet, viszont a Gamerant magazin kiszúrt egy online térben keringő szóbeszédet, amely alapján a helyzet nemsokára változhat.

Az egyik szemfüles Twitter-júzer észrevette, hogy egy új béta verziót adtak hozzá a PS5 játékainak adatbázisához a Fall Guys miniatűr avatarjával együtt, amihez csatolták a leírást is, mindez pedig arra utalhat, hogy ezentúl natívan játszhatunk, 4K felbontás és 60 fps mellett a game-mel.

A játék jelenleg PS4-en és PC-n is elérhető, és a Nintendo Switch és Xbox változat mellett a tervek szerint jövőre érkezik a Fall Guys next-gen verziója is, bár azt még mindig nem tudni, pontosan mikor várható a bejelentés, hiszen első körben a fejlesztők a crossplay funkciót szeretnék megoldani, ez pedig korántsem lesz egyszerű feladat.