Exatlon: egy percben Krisztián exatlonos pályafutása, hősként távozhat

Fotó: Instagram/Palik László
not image

Hujber Dávid

2021.május.15 - 19:45

Somhegyi Krisztián emelt fővel távozhatott, hiszen mindent megtett, vagy még annál is többet, de a teste nemet mondott a folytatásra.

Somhegyi Krisztián az egyik legnagyobb bajnokversenyzőként vonul be az Exatlon Hungary történelmébe, ehhez kétség nem férhet. Hatalmas szívvel és küzdeni akarással versenyzett az elmúlt hónapokban.

Krisztián az első csapattal érkezett, és utolsóként maradt a bajnokok közül, hiszen a többiek mind egy feltöltés során csatlakozhattak. A napok és a hetek múlásával egyre feljebb és feljebb kapcsolt, érezhetően ráérzett a verseny ízére.

Nehéz volt eldönteni, hogy ő, vagy Bálint volt a legnagyobb favorit, miután a kihívóknál Dani olyan súlyosan megsérült, hogy távoznia kellett. Gyakorlatilag ő indította meg a lavinát, és onnan nem volt megállás.

Gáspár Laci rendesen kigyúrta magát a nyári szezonra

Sajnálatos módon Krisztiánt is elérték a sérülések, ráadásul súlyos sebeket szedett össze. Először a jobb keze sérült meg súlyosabban, ami miatt még gipszet is kapott és heteken át nem versenyezhetett.

Noha visszatért, és a pályán mutatott tempója a fájdalmai és a problémái ellenére nagyon jó volt, nem tudott a régi lenni. Végül a bal keze is súlyosabban megsérült, ami után az orvosok úgy döntöttek, nem folytathatja. Egy hős története most véget ért, aminek kapcsán készítettek róla egy látványos és emlékezetes 1 perces összeállítást.