18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,896 $

Sokkolót használt egy biztonsági őr az arénás Krúbi-koncerten

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint hozzájuk nem érkezett bejelentés az üggyel kapcsolatban.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, múlt héten került megrendezésre Krúbi első koncertje a Budapest Sportarénában, ami több szempontból is emlékezetes maradt. Ugyanis a 444 az olvasóitól kapott levelekre és internetes fórumokon megjelent beszámolókra hivatkozva azt írja, a valtonos biztonsági őrök több, a kiemelt állóhelyre szóló jeggyel rendelkező vendéggel összetűzésbe keveredtek.

Sőt, egy emberrel szemben sokkolót is alkalmaztak. A portál hozzáteszi, nem találták nyomát annak, hogy ez magán biztonsági szolgálatnál szabályszerűen rendszeresített eszköz lenne, illetve több videót is kaptak, amelyen a megdöbbentő eset pillanatai láthatók. Továbbá jelentkezett náluk az az olvasójuk is, akit a biztonsági őrök bántalmaztak.

Azt írta: „A videón engem lökdösnek, rángatnak a biztonsági őrök, és sokkolót is használnak”. Majd részletesen kifejtette, miként emlékszik a történtekre: „Kb. a második szám alatt jutottunk el oda, hogy bemenjünk a kiemelt állóhelyre (…) a biztonsági őrök arra hivatkozva nem engedtek be, hogy elfogyott a karszalag. És ezt már azonnal üvöltözős, lökdösős stílusban tették meg”.

„Akkor fajultak el a dolgok, amikor barátnőmet és a sógornőmet is úgy ellökték, hogy el is estek. Sógorom odament hozzájuk, amikor barátnőmet ellökték, őt már egyből egyszerre többen is fogták és ütötték (…) Mindeközben mi kicsit arrébb voltunk, és ott történt a sokkolós eset. Ezután valahonnan hoztak még karszalagot, de megint nem eleget” – idézte fel.

Elmondása szerint a társaság egy része bejutott, de az ő esete „egészen addig fajult, hogy kettőnket egy barátommal fojtogató szorító fogásban tartottak, és kb. 8-an jöttek ránk”, végül, ahogy ő fogalmazott, „ki is rakták” az arénából. A portál a Valtont és Krúbi menedzserét is megpróbálta elérni, de eddig nem kaptak választ. A 24.hu pedig a Budapesti Rendőr-főkapitányságot kereste meg, ahonnan azt válaszolták, hozzájuk nem érkezett bejelentés az üggyel kapcsolatban, míg az Arénának írott emailükre eddig nem reagáltak.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.