Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
466,49 Ft
Bitcoin
57,751 $

Bármikor zavarba jössz Sofia Vergara legújabb fürdőruhás fotóitól

Nemcsak fotókat, hanem egy videót is megosztott magáról Sofia Vergara, aki imádja a nyári időszakot, pláne fürdőruhában.

...svg content...Fotó: Instagram/Sofia Vergara
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hazai sztárjaink mellett a világsztárokról se feledkezzünk meg, mert körülöttük is zajlik az élet, méghozzá villámgyorsan. Paris Hilton szuper-luxusban nevelheti a gyermekét, aki épp ma lett 6 hónapos.

Mindeközben Lionel Messi megérkezett Miamiba, ahol már most óriási tömeg veszi körül. Rengetegen rajonganak az argentin világsztárért, és biztosan lehetünk abban, hogy miatta még többen fogják nézni az Inter Miami mérkőzéseit az MLS-ben. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Sofia Vergara pedig személyes kedvencünk, egy olyan kortalan sztár, akiről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Egy igazi nő, külsőleg és belsőleg is, csak úgy árad belőle az erotikus energia.

A latin díva kiváló színésznő, és modellnek sem utolsó, szenzációs sorozatok készültek már róla az évek alatt. Sokan dicsérik, és még fogják is a következő években, mert mintha csak nem hatna rá az idő.

A fürdőruhás szettjeit is nagyon szereti, imádja a nyarat, a jó időt, és ő is nagy luxusban élhet. Megengedheti magának ezt, akárcsak a finom ételeket, melyek segítségével még inkább karban tudja tartani magát.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.

Miért négyévente rendezik meg az olimpiát?

Az ókori görög hagyományoktól a modern kori megújulásig ívelő út magyarázza az olimpiai játékok négyévenkénti rendezésének gyakorlatát.