Dollár
424,48 Ft
Euró
408,50 Ft
Font
454,36 Ft
Bitcoin
19,180 $

Smink nélkül, nyaralás közben mutatta meg magát Jennifer Aniston

Fotó: Jennifer Aniston amerikai színésznő és Justin Theroux amerikai színész megérkezik az amerikai film- és televíziós színészek céhe, a SAG (Screen Actors Guild) 21. díjkiosztó gálájára Los Angelesben 2015. január 25-én. (MTI/EPA/Paul Buck)
not image

Hujber Dávid

2022. július 27. - 00:06

Jennifer Aniston is igyekszik kikapcsolódni, bár ehhez mások a lehetőségei, akár egy magánszigetre is ellátogathat.

Talán nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy Jennifer Aniston volt a Jóbarátok című sorozat legnagyobb sztárja. Igazi őrület vette körül akkoriban a színésznőt, szinte mindenki kíváncsi volt rá, más idők voltak.

Soron kívül Kamion sárvédőjébe akadt bele egy férfi lába az M5-ösön

Ez természetesen részben a többi színészre is igaz volt, hatalmas pénzek folytak be a sorozatból, és a sztárok sem panaszkodhattak. A mai napig sikerrel vetítik a régi epizódokat, és sokan sajnáljuk, hogy már nincsenek új részek.

Valószínűleg túl hamar lett vége a Jóbarátoknak, ám addigra többen már szóló karrierbe kezdtek. Jennifer Aniston is egyre több filmben kezdett el szerepelni, de nem kérdés, hogy a Jóbarátok öröm emlék marad számára.

Kőnig Anna bikinis fotójától izzik a levegő

A színésznő is ennek köszönhette a karrierjét, aki februárban töltötte be az 53. életévét, és kiváló formában van. Brad Pitt korábbi párja, akivel 2000 és 2005 között volt együtt, sokat ad a megjelenésére, és igyekszik egészségesen élni.

Lapozó: 1 2