Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,44 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
462,13 Ft
Bitcoin
62,453 $

Smink és filterek nélkül mutatta meg az arcát Metzker Viki

A nemzetközileg is elismert magyar DJ ezúttal smink és filterek nélkül mutatta meg az arcát, amire szintén büszke lehet.

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Lassan felsorolni is nehéz lenne, hány elismerést, díjat kapott a pályafutása során Metzker Viki, aki még mindig fiatal és nagyon vonzó. Egy kiváló DJ-ről beszélünk, aki hatalmas bulikat csinál, nemzetközi szinten is, mert kapott már erre lehetőséget. Ha az USA-ban látja meg a napvilágot, könnyen lehet, ma világsztár lenne.

Ugyanakkor így sem panaszkodhat, sok bulit csinál, rengeteg felkérést kap, és az Instagram oldalán egy közel 275 ezres tábort tudhat a neve mellett. Ez egy aktív tábor, sokan támogatják, egy erős közösség, sok nővel. Viki egy nagyon érdekes karakter és személyiség, akit érdemes követni, motiváló tartalmakat oszt meg. Soron kívül Változékony időnk lesz szerdán, néhol jégdara és hózápor is lehet

Ezzel együtt ne feledkezzünk meg arról sem, hogy nem kicsit tartja magát karban. Rendkívül látványos formának örvend, és aligha találnánk olyan hírességet, akinek jobban állna nála a bikini. Ugyan kedveljük Vikit, a karakterét, a zenéjét, mindenfajta elfogultság nélkül is jó, szép nőnek tartjuk.

Amikor egy nő dicsér egy másik nőt őszintén, az minden más bókot felülír. Vikit márpedig sok nő dicséri, nagyon jó véleménnyel vannak róla, bár néha akadnak olyanok is, akiknek egyes fotók túl sok, ám ez az ő dolguk. Viki éli a saját életét, boldog, sikeres, sokkal többet nem is kívánhatna ennél az élettől.

Akkor is szép, ha nincs rajta smink, ahogyan filterek sem a fotóján. Ezt mutatta meg most, és ezzel megint csak meggyőzte azokat, akik a természetességben hisznek. Vikit gyakran láthatjuk sminkben, de csak igényes formában, és teljesen természetes, ha egy nő rendszeresen sminkeli magát, és ez így van rendjén.