Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Singh Viki: csak azokat a kommenteket tüntettem el, amik igazán ocsmányak voltak

Az énekesnő még akkor is filterek és photoshop nélkül vállalja magát, ha emiatt sok támadás éri. Egyúttal kijelentette, ha valaki megjegyzéseket tesz a súlyára, biztosan nem kezd el diétázni.

...svg content...Fotó: Instagram/Singh Viki
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Singh Viki a Story-nak adott interjújában elmondta, nem szégyelli a testét, sem a tökéletlenségeit, a negatív kritikákat pedig igyekszik a helyén kezelni. Bár ha nincs túl jó hangulatban vagy nehéz napja volt, ez nem olyan könnyű, véleménye szerint van még mit csiszolnia az önbizalmán. Szerencsére a követői mindig mellette állnak, sokan szeretik.

„Az oldalaimon többnyire csak olyan emberek vannak, akik tényleg szeretnek vagy tartanak valamire. Így ha odatéved egy-egy troll, aki ’savazni’ kezd, akkor a követőim megvédenek. Épp az egyik barátom kérdezte a napokban, hogy törlöm-e a negatív hozzászólásokat, merthogy nincsenek. És hát dehogy! Népnevelő szándékból régebben is meghagytam őket, sőt válaszoltam is rájuk. Csak azokat tüntettem el, amik igazán ocsmányak voltak” Soron kívül Baleset történt Szlovákia egyik legismertebb fesztiválján, sokan megsérültek

– fogalmazott.

Az énekesnő hozzátette, az utóbbi időben nem is kellett ezzel foglalkoznia, mert amióta megjelent az Irigy kutya című dala, ami a testszégyenítésről szól, békén hagyják. Egyúttal elismerte, sokkal jobban bántja az, ha a külsőjét éri negatív kritika, mert „az ellen nincs fegyvere”, míg szakmai szempontból nincs ilyen problémája, utóbbit illetően magabiztos.

„Azt viszont fontos hangsúlyoznom, hogy bárhogy is érzem magam a bőrömben – még ha pluszkilók is vannak rajtam –, akkor sem rejtegetem a testem. Ugyanúgy felveszek egy dögösebb, kivágott felsőt vagy egy bikinit a strandon. És még posztolok is róla. Mert ez a valóság. Az ember lánya nem lehet mindig jól lelkileg, nem lehet mindig topformában! Tudom, hogy az Insta-világ ezt akarja elhitetni, de ez egy óriási hazugság”

– hangoztatta.

Ezt követően Singh Viki elárulta, az utóbbi hónapokban sokat fogyott, de csakis saját maga miatt – ha valaki megjegyzéseket kezdene tenni a súlyára, biztosan nem állna neki diétázni. Ám most a munka miatt emellett döntött (októberben lesz a SIX című musical premierje a Madách Színházban), „hogy bírja szusszal”, hiszen sokat kell táncolnia. De azt is elmondta, továbbra sem szeretne fitnesz- vagy szupermodell lenni, egyszerűen csak ki akarja hozni magából a legtöbbet.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

A Manchester City egyik legjobb játékosa távozni akar

Váratlanul benyújtotta távozás szándékát a Manchester City egyik legjobb játékosa, ami komoly fejtörést okozhat Pep Guardiolának.

Baleset történt Szlovákia egyik legismertebb fesztiválján, sokan megsérültek

Szlovákia egyik legismertebb fesztiválján, a Trencsén melletti repülőtéren történt a baleset a Pohoda fesztiválon.