Singh Viki és barátnője elképesztően szexik

Fotó: Instagram/Singh Viki
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ha azt írjuk, hogy Singh Viki és barátnője elképesztően szexik, messze nem írtunk le mindent, remekül érzik magukat a csajok.

Singh Vikinek is szembesülnie kellett az emberek gyarló viselkedésével a közösségi médián keresztül. Hiába csinos, vonzó és intelligens az énekeső, számos támadás érte, amiket ugyan nem vesz magára, fájóak tudnak lenni.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Időről időre kövérnek nevezik, illetlen jelzőkkel illetik, és ez egy idő után igenis hatással van a nők önbizalmára, lelkére. Sajnálatos módon sokan vannak kitéve ennek, és emiatt változtatnak is az öltözködésükön, konzervatívabbá válnak.

Viki azonban senkinek nem akar megfelelni, és keményen üzent azoknak, akik kövérnek nevezik. Mindenki láthatja, hogy Viki milyen szép, látványos és szexi vonalakkal rendelkezik, valóban az egyik legvonzóbb híresség.

Számára fontos az önazonosság, és az, hogy igazán önmaga tudjon maradni, akár öltözködésben is. A róla készült fotók mindig felkeltik az emberek figyelmét, és ez most sem volt másképp a barátnője társaságában.

A két nagyon csinos és vonzó nő igyekeznek kipihenni az elmúlt időszakot, miközben a nyár szép lassan visszatér, ha nem is a régi formájában. A csajok viszont nagyon nagy formában vannak, és jól érzik magukat.