Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,157 $

Ezekkel a tulajdonságokkal nagyon sokra vihetjük az életben

Ha az álmaink megvalósításáról, a céljaink eléréséről van szó, azokhoz mindig kell kitartás és céltudatosság, de van néhány egyéb tulajdonság is, amit elleshetünk azoktól, akiknek ez szinte könnyen megy.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az talán a legtöbbünkről elmondható, hogy szeretnénk sokra vinni az életben, megvalósítani az álmainkat, elérni a kitűzött céljainkat. Legyen szó a magánéletünkről, a karrierünkről vagy épp a hobbinkról, mind szeretnénk igazán jók lenni, kitűnni a tömegből valamivel, esetleg valami maradandót alkotni. Ezek megvalósításához egyrészt kitartás kell, másrészt sok más dolog is, ám van öt csillagjegy, amely különösen remekel ezen a téren – írja a Blikk Rúzs a tudasfaja.com-ra hivatkozva.

A Skorpió a manipuláció nagymestere, minden szabályt képes áthágni, minden fegyvert bevet, ha el szeretne érni valamit. Leginkább érdeken alapuló barátságai vannak, mivel ritkán őszinte, és csak azért barátkozik valakivel, mert az illető valami olyan dolgot tud nyújtani neki, amire szüksége van. Ez persze nem a legjobb, hiszen szeretetteljes, támogató kapcsolatokkal sokkal többre vihetjük az életben, ám az sem olyan nagy baj, ha néha csak a saját érdekeinket nézzük, főleg akkor, ha közel a cél.

A Rák nagyon empatikus és érzékeny, emellett rafinált és megfontolt is, nem szívesen avat be bárkit a gondolataiba, terveibe. Viszont szívesen meghallgatja mások panaszait, ha pedig valaki túlságosan megnyílik neki, könnyen kiszimatolja a gyengeségeket. Később, bizonyos helyzetekben képes felhasználni is ezeket, ami nem túl szép dolog, így hát jobb óvatosnak lenni vele. Az viszont hasznos dolog, ha nem avatunk be mindenkit minden tervünkbe, mivel egyesek könnyen kihasználhatják, hogy így gyűrjék le az embert.

Ha valaki olyan kisugárzással rendelkezik, mint az Oroszlán, könnyen meg tud győzni bárkit arról, hogy teljesítse a kívánságait. Képes elhitetni a másikkal, hogy gyakorlatilag szinte semmit sem kell tennie, és mégis mennyire jó lesz majd neki, ha rá hallgat, követi őt. Ha pedig el szeretne érni valamit, azért akár hajlandó meg is küzdeni, ugyanakkor nem agresszív jellem, inkább csak csendesen manipulálja a dolgokat. Jó eredményeket viszont enélkül is el lehet érni, s ehhez nem kell más, csak az, hogy kitartóak legyünk és ha úgy adódik, áldozatokat hozzunk az álmainkért, mert semmi sincs ingyen.

Talán elmondhatjuk, hogy a Bika a legcélratörőbb csillagjegy: ő ugyanis ha a fejébe vesz valamit, kétség sem férhet hozzá, hogy meg fogja valósítani. Ha valaki ellenkezni próbál vele, vagy más véleményen van, azzal akár a kapcsolatot is képes megszakítani örökre. Egyáltalán nem rugalmas, saját elképzelése van mindenről, és kissé szűklátókörű, ami gátolhatja is a siker elérésében. Míg ha a kitartás és a céltudatosság vezérli, s szükség esetén hajlandó segítséget kérni, tanácsot megfogadni, sokkal hamarabb eljuthat a célvonalhoz.

Az Ikrek néhány tudatosan megválogatott mondat segítségével szépen rábeszél úgy dolgokra, hogy egyáltalán észre sem veszi a másik. Kiváló védőügyvéd lenne belőle, nagyon jó érveket tud felsorakoztatni mindig a saját igaza mellett. Nagyon meggyőző, és remek befolyásoló hatással rendelkezik. Ez az üzleti életben nagyon jól tud jönni, vagy ha arról van szó, hogy valakit rávegyünk, társuljon hozzánk, ugyanakkor az őszinteség sokak szemében nagy erény, nem érdemes lódítani. Ha pedig el tudjuk hinni, hogy az adott célt valóban képesek vagyunk elérni, s bármilyen kudarc után talpra állunk, a határ a csillagos ég, semmi sem fog az utunkba állni.