Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Shane Tusup elárulta, menyasszonyával hol szeretnék leélni az életüket

Mint kiderült, nem utaznak majd Amerikába a baba születésének idejére.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Alig pár héttel azután, hogy Shane Tusup megkérte párja, Nagy Viktória Zoé kezét, újabb nagy hírt jelentettek be, miszerint babát várnak. A leendő szülők mindent megtesznek azért, hogy minél felkészültebben várják gyermekük érkezését, ám babonából még nem kezdték el kislányuk szobájának a berendezését, majd csak a következő hónaptól látnak hozzá. Egyúttal elárulták, a szüleiktől látott nevelést szeretnék alkalmazni a gyermeküknél is, ezért sokat beszélgetnek velük a tapasztalataikról.

„A második trimeszterben járok, ami sokkal élvezhetőbb állapot, mint az első szokott lenni, mi pedig jól érezzük magunkat a kislányunkkal együtt. Későn kezdett el nőni a pocakom, még most sem olyan nagy, de Shane mindennap megjegyzi, hogy ismét nőttünk valamennyit. Tavasz végére várjuk a kislányunkat. Érdekes látni a testem változását, hiszen a sportból érkeztem, sosem volt pocakom, de a várandósság a legédesebb teher számomra” – mondta a leendő édesanya a Hot! magazinnak, amit a Blikk szemlézett. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Shane pedig hozzátette, az esküvő egyelőre nem a legfontosabb téma az életükben. „Megkértem a kezét, összehoztuk a kislányunkat, innentől Vikin múlik, mikor lesz esküvő. Nem szeretnénk elsietni a házasságot. Mondtam a menyasszonyomnak, hogy amikor sor kerül rá, az az ő napja lesz, és minden úgy történik, ahogyan szeretné. Nem gondoljuk, hogy jó ötlet lenne egybekelni a terhesség alatt, illetve van egy nagy vágyunk: szeretnénk, ha a kislányunk ott lenne az esküvőnkön” – vallotta be.

Elmondása szerint annak mindketten örülnének, ha gyermekük életében is fontos szerepet játszana a sport, jelenleg pedig a névválasztással vannak a legnagyobb gondban. Van egy listájuk, több szempontot is figyelembe vesznek (például hogyan lehet becézni, illik-e a keresztnév a vezetéknévhez), illetve magyar és amerikai név is van a listán. „Annyi kikötésünk van, hogy nem szeretnénk túl egyedi vagy új nevet a kislányunknak. Hangozzon természetesen, és szeressük: ez a lényeg” – fogalmazott az edző.

Mindemellett a leendő édesapa arra is kitért, mik a jövőbeli terveik, például azt illetően, hol szeretnék leélni az életüket. „Magyarországon szeretnénk leélni az életünket, így itthon születne a babánk. Szerencséje van, mert vannak amerikai és magyar nagyszülei is. Remek helynek tartom Magyarországot, tökéletes ugródeszka. A lehetőségek mellett mindenhova el lehet jutni, legyen az Ázsia vagy Amerika. Ez a legjobb hely ahhoz, hogy valaki nemzetközi legyen”.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.