Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Shane Tusup kiborult, várandós menyasszonyával kellemetlen helyzetbe kerültek

Ezzel kapcsolatos gondolatait a közösségi oldalán osztotta meg.

Fotó: Shane Tusup edző a labdarúgó NB II-es Merkantil Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC – Pécsi MFC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadion lelátóján 2020. szeptember 28-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Budapest környékén több településen nincs víz egy csővezeték sérülése miatt. Shane Tusup, az amerikai származású sztáredző pedig kiakadt, hogy terhes menyasszonya se fürödni, se WC-t öblíteni nem tud diósdi házukban. Ezzel kapcsolatos gondolatait a közösségi oldalán fogalmazta meg, amit az Index szúrt ki.

„Kedves Diósd, szóval, lássuk csak, jól értem-e… Arra számítok, hogy a várandós menyasszonyom legalább szombatig nem jut vízhez vagy működő WC-hez. Boldog karácsonyt!” – írta ki Instagram-sztoriban. Ahogy arról korábban beszámoltunk, néhány napja egy 600 milliméter átmérőjű vezeték sérült meg, amelyik Csepelről szállítja az ivóvizet az érdi tárolómedencébe. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

A csőtörés miatt három település – Érd, Diósd és Törökbálint – víz nélkül maradhat egészen december 23-ig. Arra is fény derült korábban, hogy a meghibásodást csak speciális anyagokkal lehet javítani, két csőkötő idomot külföldről kell megrendelni, amelyek várhatóan pénteken, azaz december 22-én érkeznek meg.

Tehát a szakemberek csak ezt követően tudják beépíteni azokat, ugyanakkor Elek Sándor, Törökbálint polgármestere abban bízik, hogy ez nem tart sokáig, és szombatra minden kész lesz. Egyúttal elismerte, a rendszert mindenképpen fejleszteni kell, de ez 5,6 milliárd forintba kerülne. További csőtörések miatt azonban nagymértékben lecsökkent a medencék vízszintje, így a három településen vízhiány következhet be.

Erről értesítették korábban a lakosságot. „A helyzetet nehezíti, hogy vírusos járvány van, el lehet képzelni, milyen nehéz helyzetben van, akinek hányásos, hasmenéses fertőzése van most” – mondta Elek Sándor, hozzátéve, hogy Törökbálinton bezárt az iskola, és nincs óvoda, bölcsőde sem a vízhiány miatt. Ha viszont a javítási munkálatok zökkenőmentesen folynak, szombatra vagy vasárnapra visszaállhat a vízszolgáltatás.