Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,02 Ft
Euró
394,48 Ft
Font
467,06 Ft
Bitcoin
68,096 $

34-en most is kórházban vannak, egy héttel a Singapore Airlines járatán történt eset után

Sokakat fej- vagy gerincsérüléssel szállítottak kórházba, miután a gép Bangkokban landolt. A súlyos turbulencia miatt egy fő elhunyt.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Ázsia

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Mint ismert, május 21-én tragédia történt a Singapore Airlines egyik járatán, miután a gép súlyos turbulenciába került. Egy ember életét vesztette, emellett többen megsérültek, ezen információkat pedig a légitársaság is megerősítette azt követően, hogy a gép Londonból Szingapúrba indult, majd az incidens miatt Bangkok felé vették az irányt, végül ott landoltak.

A halálos baleset idején összesen 211 utas és a 18 fős személyzet tartózkodott a gépen, a balesettel kapcsolatos pontos részletek azonban nem ismertek. Az SCMP most arról ír, hogy az említett gép utasai közül 50 fő továbbra is Bangkokban tartózkodik, 34-en pedig jelenleg is kórházban vannak. Az egy héttel ezelőtt bekövetkezett incidens után sokakat fej- vagy gerincsérüléssel vittek be. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Úgy tudni, a sérültek közül több mint egy tucat személyt kellett megműteni, míg a járat személyzete azóta visszatért Szingapúrba. A Singapore Airlines mostanra szigorított az utastért érintő korlátozásokon, amely turbulencia esetén fog érvénybe lépni, a biztonsági öv viselését viszont nem tették kötelezővé a repülés teljes ideje alatt.

A légitársaság közlése szerint teljes mértékben együttműködnek a hatóságokkal, akik kivizsgálják az esetet – teszik hozzá a cikkben. Egyébként a Qatar Airways egyik, Dohából Dublinba tartó járatán is hasonló eset történt vasárnap: a gép turbulenciába került Törökország felett, amelynek következtében 12 ember megsérült.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.