Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,36 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
67,989 $

Pénzért evett szöcskét a kamerák előtt Schumacher Vanda az Activityben

Schumacher Vanda nem viccelt, és bevállalta a szöcskeevést, méghozzá kamerák előtt, de nem ingyen.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Schumacher Vanda még mindig nagyon fiatal, de már most annyi élmény van mögötte, mint sok más embernek összesen sem egész életük alatt. Vanda imád élni, megélni a pillanatoknak, és ennek meg is adja a módját.

Miután az elmúlt időszakban sokat szerepelt képernyőn, országos ismertségre tett szert. Vannak, akik azt gondolják, Michael Schumacher családjához tartozhat, de ez nem igaz, csupán ugyanaz a vezetékneve, mint a legendás F1-es bajnoknak. Soron kívül Cristiano Ronaldo megint történelmet írt a szaúdi ligában

Vanda magyar állampolgár, és szeret Magyarországon lenni, ugyanakkor utazni is. A ValóVilágban is megállta a helyét műsorvezetőként, akárcsak a Celeb vagyok, ments ki innen! 2023-as évadában játékosként, amit akár meg is nyerhetett volna.

Népszerűsége töretlen, viszont ezzel együtt egyre több gyűlölködő veszi körül a közösségi médiában. Ez azonban őt nem aggasztja, továbbra is magát adja, és így tett az Activityben is, aminek forgatásai során szöcskét evett.

Kötött egy üzletet, mivel nem ingyen vállalta be, amit sokan mások nem mertek volna megtenni. Mindenki kíváncsi volt arra, hogy Vanda valóban bevállalja-e, többek között Szabó Zsófi is, akinek szintén volt pár nagy jelenete a műsorban.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt