Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Bódi Sylvi öltáncot adott Gáspár Lacinak az Activityben (videó)

Erre azért nem számítottunk, mindenesetre Gáspár Laci öltáncot kapott Bódi Sylvitől az Activityben.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Az Activity 10. adásában több izgalmas sztori is kiderült a hírességekről, így például az is, hogyan került meztelenül a háza elé Bódi Sylvi, valamint az is, hogyan reagál Gáspár Laci, ha az egyik játékostársa az ölébe pattan.

A vetélkedő legújabb részében Lakatos Márk, Tóth Zolkó, Lovács László, Bódi Sylvi, Gáspár Laci és Kármán Odett játszottak az 5 millió forintért, Ábel Anita pedig játékmesterként irányította az estét. Soron kívül Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

A játékok előtt Bódi Sylvi meghitt történetet osztott meg mindenkivel: karácsony éjjelén ruha nélkül kísérte le kedvesét a háza elé. Arra azonban nem számított, hogy becsapódik mögötte az ajtó és meztelenül kint reked a szabadban.

Ezek után indulhattak az összecsapások. Annak ellenére, hogy Gáspár Laci először nem akart részt venni a Kéjpadon elnevezésű kihívásban, végül neki sikerült a legjobban megzavarni Lovász Lacit a körülírásban. Laci úgy olvasott, hogy mellette semmi mást nem lehetett hallani.

Utána viszont pont Lacinak kellett ugyanabban a székben ülve kitartania. Bódi Sylvi az egész testét bevetette, hogy elterelje az énekes figyelmét, aki a játék előtt csak annyit mondott: „Ha beül az ölembe, pár percig nem állok fel onnan”.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt

Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

Az LMP jelöltje szerint biztosan nem ő nyerné meg a „ki van a legjobban Lázár Jánossal” versenyt, de azt gondolja, hogy a politikus Budapest-ellenes politikája visszaüthet.