Clouds
21 Budapest
Dollár
344,43 Ft
Euró
369,39 Ft
Font
428,66 Ft
Bitcoin
25,796 $

Hol van még a nyár, de Schumacher Vanda már most penge (videó)

Fotó: Instagram/Schumacher Vanda
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Schumacher Vanda elvitte pihenni a családját, és közben megvillant a tökéletes bikiniformája, ő már biztosan készen áll a nyárra a hírességek közül.

Schumacher Vanda egy nagyon aktív időszakon van túl, amire mindig emlékezni fog. A Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában is meghatározó szerepet töltött be, sokan szerették, nem véletlenül maradt bent olyan sokáig.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

Volt egy bizonyos pont, amikor azt gondolhattuk, hogy ő nyeri meg a kolumbiai játékot. Végül Curtis lett a befutó, aki jelenleg a tengerentúlon tartózkodik New Yorkban, ugyanis fellépése lesz az USA-ban, és nem is egy.

Zajlanak az események a hírességek világban, Vanda sem unatkozott, ugyanis hónapokon át volt a ValóVilág műsorvezetője. Nagy lehetőség volt ez számára, amit élvezett, és sokat is tanult az RTL-nél.

Hogy mikor lesz újra rendszeresen képernyőn, nem tudni, de abszolúte megállta a helyét a műsorban. Vanda is várhatja már az igazán jó időt, a formája abszolúte megvan hozzá, és ezt alább is látni fogjátok.

„Elhoztam a Csáládot. Jóvót, nagyon hideg vót, az víz nem. holnaptól újra normális tartalom lesz az instán nyugi, de ma még megy a vicceskedés” – írta a posztjában Vanda, mellékelve pár remek felvételt.