Schobert Norbi négy hét után visszatért, újra edzésben

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 26. - 19:18

Négy héttel az életmentő műtéte után Norbi újra edzésbe lendült, és hálás azért, hogy az élők sorában lehet, aktívan, fitten.

Sokan aggódtak Norbi állapota miatt, miután kiderült, hogy stroke-ja volt, ami akár az életébe is kerülhetett volna. Ha hamarabb esik össze, például az erdő szélén, és csak később találnak rá, a legrosszabb is megtörténhetett volna.

Közvetlen a rosszullét előtt a kutyával közösen futott odakint, majd a háza előtt összeesett. A másik szerencse, hogy Rubint Réka épp otthon volt, és szinte érezte, hogy ki kell mennie a ház elé, mintha csak előre látta volna.

Ezt követően azonnal cselekedett, a szomszédok is segítettek, és megjöttek a mentők. Norbin életmentő beavatkozást hajtottak végre, de meglepően gyorsan javult az állapota, már a műtőből kitolva képes volt felemelni a kezét.

Gelencsér Timi felemelkedése a TV2-nél, új televíziós sztár van születőben

Kevesen képesek erre, és a sok vizsgálat igazán nem mutatta meg, hogy mi okozhatta a stroke-ot. Valószínűleg a sok stressz gyülemlett benne össze, és a szervezete erős jelzést adott számára, hogy változtatnia kell.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.