Gelencsér Timi felemelkedése a TV2-nél, új televíziós sztár van születőben

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 26. - 17:12

A modell és korábbi szépségkirálynő a vártnál is határozottabban ugrotta meg a lécet, és nagyszerű teljesítményt nyújtott élete első élő műsorában.

Gelencsér Timi nevét valószínűleg már mindenki megtanulhatta az elmúlt években. Az életvidám és rendkívül fitt sztár szép lassan minden fontos lépcsőfokot bejár, bizonyítja azt, hogy megérdemelt volt az a lehetőség, amit kapott a TV2-től.

Kezdődött minden az Exatlon Hungary első évadával, ahol versenyzőként tette le a névjegyét, és nem sokkal maradt le a győzeleméről. Másodiknak lenni a legrosszabb, ám Timi ebből is képes volt építkezni, és örömmel fogadta el a riporteri szerepet a következő két évadra.

Ez egy olyan szerep volt számára, amit még tanulnia kellett, és látható volt a fejlődés a két szezon között. Rengeteget lépett előre, a közönség imádta, miközben a Dancing with the Stars első évadát óriási fölénnyel nyerte meg Hegyes Berci oldalán.

Az elmúlt pár évben szinte semmit sem pihent, de örökmozgóként úgy van vele, hogy most fiatal, szeretne a karrierjére koncentrálni, és a lehető legtöbbet tanulni. Nagy vágya volt, hogy műsorvezető legyen, ami szintén teljesült.

Dancing with the Stars 2: Metzker Viki megkönnyebbült, hogy kiesett a fájdalmai miatt

A TV2 a DWS2 háttérműsorának vezetését bízta rá, ami javarészt élő szerepléssel jár, és tudjuk, hogy ilyenkor még nagyobb a nyomás, nem egyszer kell rögtönözni. Minden percét láttuk a műsornak, és azt kell mondjuk, hogy Timi a vártnál is erősebben abszolválta ezt a lépcsőfokot, a sok tanulás és gyakorlás beérett, mintha csak évek óta vezetne ehhez hasonló műsorokat.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.