Schobert Norbi megbánta, hogy két covid elleni oltást is felvett

Fotó: RTL Magyarország /SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi, aki ismét covid-beteg lett, azt mondja, nemhogy nem veszi fel a harmadik oltást, az első kettőt is megbánta.

Schobert Norbi is azon hírességek közé tartozik, akik korábban felvették a covid elleni oltásukat, akárcsak Rubint Réka. Azóta a vírus messze kevésbé érezteti a hatását, sokat gyengült, és az oltások megtették a hatásukat, melyeknek hála visszakaphattuk a régi életünket.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Ez azonban még nem jelenti azt, hogy ne kaphatnánk el a vírust, ami továbbra is jelen van. Norbi nemrég újra megfertőződött, és miután arra kezdett el gyanakodni, hogy valami nem stimmel, csinált egy tesztet.

„Elment a szaglás- és ízérzékem, a lázam is felszökött, a teszt pedig kimutatta, hogy koronavírusos vagyok” – mondta a Blikk kérdésére Norbi. Ahogyan ő fogalmazott, jelenleg nem hagyja el az otthonát, teljes izolációban van, csak a teraszra megy ki.

Ugyanakkor jobban érzi magát, a hőemelkedése is kezd elmúlni, de az ízeket és a szagokat továbbra sem érzi. A Blikk kérdésére azt mondta, noha korábban két oltást is felvett, nem akar harmadikat.

„Már az előző kettőt is megbántam… Több problémát okozott, mint védelmet. A sztrók óta rendszeres orvosi felügyelet alatt állok; félévente járok kivizsgálásokra, és ez már életem végéig így marad.” – mesélte Norbi, aki szerint korábban covid-sztrókot kapott.