Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,309 $

Komoly izmokat növesztett magára Schobert Norbi Jr. a Sztárboksz miatt

Láthatóan nagyon jót tesz Schobert Norbi fiával a Sztárbokszra való felkészülés, minden eddiginél több izom van rajta.

Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi Jr. még mindig csak 18 esztendős, nemrég töltötte be a 18. életévét. Ennek ellenére már a Farm VIP-t is megnyerte, több mint 136 ezren követik az Instagramon, és sok fiatal példaképe.

Egyenesen rajonganak érte a lányok, de egy ideje foglalt a szíve, hiszen újra szerelmes. Hogy mit hoz a jövő a páros között, nem tudni, de Norbi azt elárulta, mindenképpen szeretné kipróbálni magát az Egyesült Államokban. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Legutóbb a Szerencsekerék VIP-ban láthattuk nővére, Schobert Lara oldalán. Remekül szórakoztak, a szintén szerelmes Laráról is megtudhattunk pár érdekességet, aki ugyancsak nagyon népszerű.

Norbi a napja legnagyobb részében a Sztárbokszra készülhet, fizikálisan, mentálisa és lelki szinten is. Élete legnagyobb kihívása lehet ez, már hónapok óta zajlik a felkészülés, természetesen professzionális körülmények között.

Eredetileg az idősebb Schobert Norbi is bokszolt volna az RTL műsorában, de a sztrókja miatt ez nem lehetséges, életveszélyes lenne. Norbi Jr. viszont ott lesz, és ha erre a linkre kattintotok, megnézhetitek, milyen nagy izomzattal rendelkezik.