Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Egyre nagyobb bicepszeket növeszt Schobert Norbi Jr.

Schobert Norbi Jr. láthatóan nemcsak a kardiós edzéseket veszi igazán komolyan, hanem többek között azokat is, amik a felsőtestről szólnak.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi és Rubint Réka nagyon büszkék a gyerekeikre, ők jelentik számukra a mindent. Három eltérő karakterrel rendelkező gyermeket nevelnek, akik közül ketten már felnőttek, míg Zalán esetében erre még várni kell pár esztendőt, bár már ő sincs túl messze tőle. Ő talán nem lesz ennyire jelen a közösségi médiában, a bulvárban, de majd meglátjuk.

Schobert Lara és Schobert Norbi Jr. azonban nagyon is benne vannak. Lara már most közel jár ahhoz, hogy olyan formában legyen, mint az édesanyja, amire szintén büszkék lehetnek. Egyértelműen azon az út halad előre, hogy édesanyja nyomdokaiba lépjen, ami részben már megtörtént. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Egyre több edzést tart, sikeres lehet ezen a területen is, ám még mindig fiatal. A 20-as évei elején jár Lara, aki lehetséges, hogy a Sztárbox idei évadának egyik legnagyobb sztárja lesz. A bejelentés még várat magára, ám a tavalyi nyilatkozatai alapján kézenfekvőnek tűnik a dolog, amivel az öccsét követné.

Norbi Jr. nem állt le a boksszal, bokszkarriert akar magának, és idén már lehetnek hivatalos meccsei is. Egy ideje nem hallottunk erről, bár a háttérben gőzerővel készülhet, és egyúttal az amerikai ösztöndíj is motiválhatja. A boksz által szerezheti meg az ösztöndíjat, mivel az a terve, hogy az USA-ban tanuljon tovább.

Schobert Norbi Jr. a felső test edzésére is odafigyel, most épp bicepszedzés közben jelentkezett be. Az sem okoz számára gondot, ha épp késő este van, nem keres kifogásokat, csak csinálja. A róla készült videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.