Clouds
21 Budapest
Dollár
359,54 Ft
Euró
389,96 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,738 $

Rácz Géza visszatért Schobert Norbihoz, nagy hírek érkeztek

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi és Rácz Géza ismét találkoztak, melynek ideje alatt nem maradhatott el a mérés sem, mindenki nagyon kíváncsi volt, hogy jelenleg hány kilót nyomhat a fiatal srác.

Hosszú hetekkel ezelőtt találkozott egymással Rácz Géza és Schobert Norbi, de most ismét eljött a bizonyos pillanat. A 120 kilogrammos fogyást követően nem találkoztak körülbelül másfél hónapig, köszönhetően az utazásoknak, az ünnepeknek.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Norbi élőben jelentkezett be, hogy megmérjék Géza aktuális súlyát, aki több mint 300 kilogrammról indult. A 120 kilós fogyást még tavaly december elején ünnepelték, ami hatalmas eredmény volt Géza számára, és könnyebb is az élete, de még mindig nem tart ott, ahol lenni szeretne.

Géza cipő nélkül mérette meg magát, mivel az önmagában közel plusz egy kilót jelentene. Nagyjából a nadrág és a póló összesen szintén egy kilogrammot nyomhat, így azt le is vonják a mutatott értékből.

Mégsem L.L. Junior fiának édesanyja ellen emelnek vádat a kisfiú halála ügyében

A levont egy kiló után 192.5 kilót kaptunk, ennyit nyom jelenleg Géza, ami azt jelenti, hogy a legutóbbi mérés óta 7,5 kilót fogyott. Immáron közel 130 kiló fogyásnál tart, amire Norbi is rendkívül büszke.

Lapozó: 1 2