Schobert Norbi és Rubint Réka reakciója mindent elmond Rácz Jenő éttermében

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021.június.11 - 04:52

A Konyhafőnök nagy sztárja videóra vette, ahogy a barátai megkóstolják az étterem egyik különlegességét.

Rácz Jenő a hosszú évek alatt olyan különleges tapasztalatokra tett szert a szakmában, hogy abból képes volt nagy karriert csinálni. A legtöbb sikeres emberhez hasonlóan hitt magában, abban amit csinál, és kitartott.

A kitartása és a tudás iránti vágya, illetve a tehetsége meghozta a várva várt sikert, és mondhatni fiatalon egy menő étterem tulajdonosa lett, ami a Rumour nevet kapta. Rendkívül nagy az érdeklődés az étterem kínálata iránt, de ezen kár lenne meglepődni, csak meg kell nézni az ételeket, a körítést.

Jenő büszke lehet arra, amit elért és az éttermére, ami valószínűleg még rengeteg kellemes élményt fog nyújtani a vendégeknek. Igazi ételkülönlegességeket szolgálnak fel a Rumourban, ráadásul úgy néznek ki ezek az alkotások, mintha mesterművek lennének.

A Konyhafőnök: ezt már Orsi sem akarta elhinni, aki „golyóálló”

Valójában azok, csak ehetőek, és ennek többek között Schobert Norbiék is örülnek. Norbi és Réka ismét a Rumour vendégei voltak, akik jó barátok Jenőékkel. A Konyhafőnök sztárja videót is készített az élményről, ami önmagért beszél.

„Zsíros kenyér kaviárral. A menünk egyik fénypontja” – írta a posztjában Jenő, aki várja a vendégeket a különleges éttermében. Sokat mondó Norbiék reakciója, valószínűleg olyan ízharmóniát éreztek, mint azelőtt soha.