Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Schobert Lara Rubint Rékával ment fellépni

Fotó: Rubint Réka fitneszedző edzést tart a 20. eisberg FitBalance Aréna tömegsport-rendezvényen a Papp László Budapest Sportarénában 2015. április 26-án. Közép-Európa legnagyobb életmód- és mozgásfesztiválján a legnépszerűbb fitneszirányzatokkal és mozgásformákkal ismerkedhettek meg az érdeklődők. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ez pedig már az a karrier kezdete lehet, ami hosszú évekkel ezelőtt elindult Rubint Réka életében, miközben Schobert Norbi, a családfő különleges menüvel várja őket.

Nem titok, Schobert Lara aerobic-edzőnek tanul, ami egy igazán izgalmas karrier. Azzal már biztosan nem lesz gondja, hogy embereket találjon az óráira, mert az egész ország ismeri, rengetegen követik.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Ezzel együtt az édesanyja, Rubint Réka garancia lehet arra, hogy Lara is nagyon magas szinten tart majd edzéseket. A folyamat olyannyira elkezdődött, hogy Lara, aki nemrég a Hal a tortánban szerepelt, és még egy koronát is kapott, az édesanyjával jár fellépni.

Közben Schobert Norbi odahaza bevette a konyhát, és alkot. Szeret főzni, kísérletezgetni, és természetesen folyamatosan fejlődik, mint azt láthattuk A Konyhafőnök VIP alatt, amiben Rácz Jenő csapatában versenyzett.

„Réka fellépni van Larával, én meg kedveskedni akarok nekik valami finomsággal. Kacsacombot konfitáltam, majd szarvasgombás mézzel grilleztem.” – árulta el odahaza Norbi, aki imád főzni, alkotni és fejleszteni magát.

„A májat szintúgy megpirítottam, szarvasgombás olasz sóval és borssal hintettem. A kacsamáj kisült zsírján pedig újhagymát pirítottam, shimeji gombával és udon tésztával fogom tálalni, melyet japán szójaszósszal színeztem. Két fellépés után nem a fogyás a cél, hanem az evés élménye egy finom primitivo vörösborral.”