Sasha Calle reméli, hogy a Flash után visszatérhet Supergirlként

TÉMÁK:
#visszatérés
Fotó: DC
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Sasha Calle a DCU-ban való lehetséges visszatéréséről beszélt.

Rövidesen megjelenik a Flash – A Villám, melyben Sasha Calle Supergirlként debütál, Ezra Miller (Barry Allen, Flash) és Michael Keaton (Bruce Wayne, Batman) mellett. Eközben a DC Studios vezetői, Peter Safran és James Gunn bejelentették, hogy a karakterről játékfilmet is terveznek Supergirl: Woman of Tomorrow címmel.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Egyelőre azonban még nem tudni, hogy abban a filmben újraformálják-e a szerepet, vagy Calle Supergirlje tér vissza új kalandokkal. Az Entertainment Weekly-nek adott interjújában a színésznőt megkérdezték arról, hogy folytatott-e már hivatalos tárgyalásokat a szerep kapcsán.

Arra is kitértek, hogy ha megkapná az ajánlatot, elfogadná-e: mindez részben azért is érdekes kérdés, mert ő maga is nagy rajongója a forrásanyagnak, bár azt is elárulta, hogy szerinte a Flashben feltűnő karaktere csak a felszínét karcolja a Supergirlben rejlő lehetőségeknek.

Calle úgy fogalmazott Supergirl jövője kapcsán:

„Remélem, hogy továbbra is Supergirlt alakíthatom. Mélységesen szeretem őt! És úgy gondolom, hogy (a Flash) tényleg egy nagyobb történet kifutója számára. Nem sok mindent tapasztalhatunk meg. Úgy érzem, hogy ez egy kifutópálya egy nagyobb történethez. A Supergirl: Woman of Tomorrow, Tom King tollából, egy hihetetlen képregény. Imádom. Szerintem nagyon király. Szóval igen, remélem, hogy folytatódik. Remélem, hogy továbbra is Supergirlt alakíthatom.”