Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Sárkányok háza 2. évad – két előzetest is kaptunk

A trailer alapján egyre feszültebb a trónért folyó harc.

Fotó: HBO
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

A rajongók nem is lehetnének boldogabbak, hiszen idén júniusban debütál a Sárkányok háza című spin-off sorozat 2. évada. Az HBO már közzé is tette a YouTube-on a „Fekete előzetest” és a „Zöld előzetest” is, melyekből kiderült, hogy milyen rivalizálásokra számíthatunk a második évadban.

A széria második évadában ellentétes erők versengenek a Targaryen-trónért, s mindkét trailerben látható, hogy mindkét fél lelkes és hajlandó mindent megtenni a trónra kerülésért, akár erőszakkal és politikai trükkökkel is. Noha ez nem áll túl távol a Trónok harcától, sőt, mondhatni alapeleme, bizonyára rengeteg meglepetést tartogat a második évad. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

A Sárkányok háza 2. évadának premierje június 17-én lesz a Maxon. A Sárkányok háza 1. évada a nézettséget tekintve nagy siker volt az HBO számára, és a folytatással kapcsolatban is nagyok az elvárások. Eközben egy másik Trónok harca-spin off is javában készül, s várhatóan 2025-ben debütál. Most pedig, íme a Fekete és a Zöld előzetes:

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.