Dollár
428,40 Ft
Euró
423,53 Ft
Font
483,35 Ft
Bitcoin
20,158 $

Sarka Kata talán soha nem volt ilyen szexi, mint most

Fotó: Instagram/Sarka Kata
not image

Takács Petra

2022. július 14. - 04:05

Sarka Kata mindig is egy nagyon vonzó, igényes és szexi nő volt, de most mintha még vonzóbb, még szexibb lenne.

Sarka Kata mindenfajta kérdés nélkül az egyik legcsinosabb sztár Magyarországon, és ebbe kár lenne belekötni. Valaki szerint túl vékony, míg mások istennőnek nevezik, de sokszor inkább az irigység dolgozik az emberekben.

Soron kívül Orbán Prágából üzent: az elhibázott brüsszeli szankciós politikát újra kell gondolni

Mi azok táborát erősítjük, akik megemelik a kalapjukat, hogy három gyermek édesanyaként ennyire erős formában tud lenni. Időről időre lelki témákban is megszólal, és ha őszinték akarunk lenni, akkor szívesen fogadnánk tőle még ilyen tartalmakat.

Kata számára a lelki béke is nagyon fontos, mert a harmónia az, amiben igazán ki tud teljesedni az ember. Ha odabent rendben vagyunk, akkor ez minden más területen is így lesz, csak kitartónak és türelmesnek kell lennünk, önmagunkkal is.

Curtis megemlékezése, még mindig rendkívül fájó

„A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi.” – idézte Kata Andrew Matthews-t. „A harmónia a szeretet másik neve, mert ez az egyetlen olyan létállapot, ahol a másikkal zavartalanul összerezgek.” – folytatta Kata az Instagram oldalán, ezúttal Müller Pétert idézve.

Lapozó: 1 2