Clouds
21 Budapest
Dollár
360,18 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,72 Ft
Bitcoin
23,068 $

Az év fotója készült el Sarka Katáról a Maldív-szigeteken

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sarka Kata az év végére tartogatta azt a pillanatot, ami nálunk abszolút kedvenc lett, remekül áll rajta ez a szett az inggel.

Azt kell mondjuk, egy rendkívül sűrű éven vagyunk túl, és talán mindenki más nevében is beszélhetünk. Nagyon sok minden történt, és történik továbbra is a világban, ami minden eddiginél gyorsabb.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Ez a tempó néhol túl gyors, és sajnálatos módon így működik az emberek többsége, nemigazán élik meg a pillanatokat. Annyira rohanunk előre, hogy az igazán fontos dolgok sokszor háttérbe kerülnek.

Semmi nem ér annyit, mint egy jól működő kapcsolat és a család. Nagyon óvnunk kell a kapcsolatunkat és a családunkat, miközben arra is komoly figyelmet fordítanunk, hogy tovább és tovább fejlődjünk.

A belső fejlődés is kiemelten fontos, és sokszor az Instagramon keresztül is meríthetünk erőt. Sarka Kata például kizárólag pozitív energiákat sugároz a tartalmaival, amik sokszor nagyon motiválóak is.

Emellett a női követők nem egy stílustippet csenhetnek el, hiszen Kata rendkívül trendin öltözködik. Jelenleg a Maldív-szigeteken tartózkodik, és egy újabb csodálatos fotóval örvendeztette meg a közel 390 ezer követőjét.

Még több bulvár: Görög Zitáéknak megvalósul a nagy álmuk, irány a reptér