Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,21 Ft
Euró
395,03 Ft
Font
466,91 Ft
Bitcoin
60,275 $

Ilyen sárosan még nem láttuk Sarka Katát (videó)

Kedveljük Sarka Kata karakterét, mert rendkívül kitartó, céltudatos, és ennek a sportban különösen nagy haszna van.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Sarka Kata még a fitt sztárok közül is kiemelkedik a sorból, például szépségével, és a vonalaival. Nem beszélve a stílusával, mert egyértelműen a legcsinosabb és legdivatosabb hírességek közé sorolható, aki élvezi is a divatot. Nemcsak élvezi, érti is, láthatóan követi azt, de közben megvan a saját stílusa.

Amikor egy nő határozott, stílusos és erős, gyakorlatilag nincs előtte akadály, és ez pontosan igaz Katára, aki rövid hajra váltott. Továbbra is azt mondjuk, hogy ez a lehető legjobb döntés volt a részéről, szenzációsan néz ki, sokkal inkább kiemeli az arcát a rövid haj, és reméljük, már nem is tér vissza a póthajra. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

Nyilván annak is megvolt a maga szépsége, viszont a jelenlegi klasszisokkal jobb. Amikor pedig egy kemény versenyen indul el, pláne nagy hasznát veheti, mint legutóbb. El kell ismernünk, ilyen sárosan még nem láttuk őt, viszont itt sem panaszkodott, csak hajtott, és a végén teljesítette a távot.

Minden eddiginél jobb erőben van, mert olyan edzéseket végez, amik által izmot vesz fel, és közben az állóképessége is drasztikusan javul. Ha kíváncsiak vagytok Kata sáros befutójára, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani a videóért. Mi pedig csak gratulálni tudunk, szép munka, Kata!