Dollár
431,58 Ft
Euró
423,14 Ft
Font
482,17 Ft
Bitcoin
19,351 $

Szívdöglesztően jól néz ki Sári Évi ebben a bikiniben

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. augusztus 7. - 07:07

Nem mondtunk teljesen igazat, mivel szinte mindenben vonzó és szexi, de ha bikiniben fotózzák, akkor hirtelen minden más megvilágításba helyeződik.

Éviről mindig szívesen írunk, kedveljük a karakterét, amit nagyon érdekesnek találunk, és nem utolsó sorban egy végtelenül intelligens nőről beszélhetünk. Sokat megélt már az élete és a karrierje során, de róla mindig a mosolygás és a szerénység jut eszünkbe.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Egyes sztároknak bőven lenne mit tanulniuk az énekesnőtől, aki színészként is kiváló munkát végez. Szóval a szerénysége példamutató, pedig lenne mire nem annak lennie, miután még az idő kerek sem hat rá igazán.

Szeptemberben lesz 44 esztendős, de jó pár évet letagadhatna, remek formában van, népszerű a közösségi médiában, és mint mondtuk, sokat mosolyog. Aki már látott tőle interjúkat, az pontosan tudhatja, hogy ez nem szerep a részéről.

Hajóból ugrott ki Sebestyén Balázs, menet közben (videó)

Az Instagram oldalán is sok mosolygós képet töltött fel magáról, ezzel is sugározván a belőle áradó pozitív energiákat, amikre mindig szükség van. Természetesen ő is imádja a nyarat, a jó időt, és a Balatont.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.