Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Nem ünnepelt a Barcával Umtiti, amiért a szurkolók végig gyalázták Messi miatt

Samuel Umtiti, az FC Barcelona (j) és Paulo Dybala, az olasz Juventus játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a barcelonai Camp Nou Stadionban 2017. április 19-én. (MTI/EPA/Alberto Estevez)
not image

Takács Petra

2021. augusztus 10. - 11:42

Samuel Umtiti kihagyta a Barcelona Gamper-kupa megnyerése utáni ünneplését, mivel a szurkolók folyamatosan kifütyülték őt, ugyanis őt tartják hibásnak Lionel Messi távozásáért.

A Barcelona védője, Samuel Umtiti kihagyta a csapat ünneplését, miután megnyerték a Joan Gamper-kupát, ugyanis saját szurkolói minden labdaérintésnél kifütyülték, írta meg a The Sun.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

A katalán csapat nehéz helyzetbe került, ugyanis nem tudták megújítani a hatszoros Aranylabdás Lionel Messi szerződését, aki valószínűleg a Paris Saint-Germainben folytatja. A klub szurkolói több másik játékost találtak meg bűnbaknak, akiket magas bérük miatt nem tudott eladni a Barcelona, hogy helyet csináljanak Messinek.

Umtitit és Miralem Pjanic állítólag ingyen távozhattak volna a csapattól, azonban mind a szerb, mind a francia, akiért a Manchester United élénken érdeklődött, úgy döntöttek maradnak.

A szurkolók amiatt is elégedetlenek, hogy Philippe Coutinho és Antoine Griezmann maradtak a csapatnál, annak ellenére, hogy eddig messze nem nyújtottak meggyőző teljesítményt.

Umtitit már akkor füttyszó fogadta, amikor pályára lépett a Juventus elleni döntőn, amely minden alkalommal megismétlődött, amikor labdához ért. Josep Soldado Gomez spanyol újságíró szerint ez láthatóan feldúlta a védőt, aki a lefújás után azonnal az öltözőbe vonult és a 3-0-s győzelemmel végződő mérkőzés utáni ünnepségre sem tért vissza. Braithwaite, Depay és Puig lőtték a gólokat.

Pár napja Griezmannt is kifütyülték a szurkolók, amikor a barcelonai edzőpályára érkezve, mondták, az ő heti 345 ezer eurós fizetése is hozzájárult ahhoz, hogy Messinek távoznia kellett.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.