Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,88 Ft
Euró
392,53 Ft
Font
458,07 Ft
Bitcoin
61,459 $

Sokak által várt újítást hoz a Samsung One UI 6.1 frissítése

A legújabb One UI 6.1 szoftverfrissítéssel a Samsung sokak számára megoldást kínál az OLED kijelzővel kapcsolatos problémára.

Fotó: Unsplash/Rami Al-zayat
Mobil

Kiss László

Szerkesztő

A dél-koreai technológiai óriás nemrég kezdte meg az Android 14-alapú One UI 6.1 frissítés bevezetését több Galaxy készülékre, köztük a Galaxy S23 sorozatra, a Galaxy Z Fold 5-re, a Galaxy Z Flip 5-re és a Galaxy Tab S9-re. A frissítés egyik figyelemre méltó változása egy olyan funkció újbóli bevezetése lesz, amely segít megelőzni az OLED kijelzők beégését.

Az előző One UI 6.0 frissítésben a Samsung eltávolította az állapotsor ikonjainak beégés elleni védelmét, amely alig észrevehető helyváltoztatással érte el, hogy az ikonok ugyanabban a pozícióban maradjanak és „beégjenek” a képernyőbe. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

9to5Google azonban észrevette, hogy a One UI 6.1 frissítés visszaállítja ezt a védelmet, így az állapotsor ikonjai most ismét változtatják a pozíciójukat, hogy csökkentsék a beégés kockázatát.

A Galaxy S23-sorozat, a Z Fold 5, a Z Flip 5 és a Tab S9 tabletre is érkező One UI 6.1 frissítés legközpontibb része a Galaxy AI funkciók érkezése lesz, ám a beégés elleni védelem visszahozatalának is sokan örülnek majd.

A bolondok aranya sokkal értékesebb lehet, mint eddig gondolták

Az Egyesült Államokból származó piritmintákban meglepő mennyiségű lítiumot találtak.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.