Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Újabb kiszivárgott fotón tűnt fel a régóta várt Samsung okostelefon

A középkategória legújabb üdvöskéje szinte ugyanúgy néz ki, mint a tavaly bemutatott csúcsmobilok.

...svg content...Illusztráció
Mobil
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A dél-koreai gyártó hivatalos weboldalán csodálhattuk meg teljes egészében a Galaxy S21 FE mobilt, amely a vállalat egyik legnépszerűbb modellsorozatának következő generációs készülékeként mutatkozhat be jövő hónapban.

A középkategória császárának tartott FE-széria next-gen változatáról szinte mindent tudni lehet, és már az is bizonyossá vált, hogy 2022 januárjában érkezhet a várva várt bemutató – írta a GizChina. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A készülék az eddigi adatok alapján egy 6,41 hüvelykes, 120 Hz-es, 1080p felbontású AMOLED kijelzőt fog kapni, míg a szívében – régiótól függően – a Qualcomm Snapdragon 888, illetve a Samsung Exynos 2100 lapkakészlete duruzsolhat, melynek megfelelő működését a hátlapba szerelt 4 500 mAh kapacitású akkumulátor biztosíthatja.

Ami a kamerarendszert illeti, egy 12 megapixeles főszenzorra, egy szintén 12 megapixeles ultraszéles lencsére, valamint egy 8 megapixeles telefotó egységre számíthatunk.

Fotó: Samsung

A Galaxy S21 FE kinézetében teljes egészében megkapta a Galaxy S21 okostelefonok dizájnelemeit, ám színáranyalatok szempontjából felfedezhetünk némi eltérést, a mobil ugyanis a klasszikus fekete és fehér színeken kívül lilában és zöldben is elérhető lesz.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.