Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Élő fotókon tűnt fel a Samsung Galaxy S21 FE

Illusztráció/OnLeaks
not image

Kulcsár Péter

2021. november 21. - 18:37

Vészesen közeleg a dél-koreai gyártó népszerű modellsorozatának megjelenése, a kémfotók kiszivárgását pedig egyre nehezebb megakadályozni.

A GSM Arena hírportál szúrta ki az egyik Twitter-felhasználó által készített fényképeket, amelyeken nem más, mint a valószínűsíthetően januárban debütáló Samsung Galaxy S21 FE készülék látható teljes pompájában.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Dizájn tekintetében nem fedezhető fel túlságosan sok különbség az előd és az utód között, hiszen maradt a 6,4 hüvelykes, lapos AMOLED panel, melynek felső részében található mélyedésbe helyezték a szelfikamerát.

A hátlapon ékeskedő tripla kamerarendszer és szenzorsziget szintén ugyanúgy néz ki, mint azt a Galaxy S20 FE esetében már megszokhattuk, és az anyagválasztás is maradt a régiben, mivel műanyaggal borították a teljes felületét.

A három színben, fehérben, lilában, krém sárgában és feketében érkező Samsung Galaxy S21 FE előreláthatólag egy 4 500 mAh kapacitású akkumulátorral lesz ellátva, míg a megfelelő működését a Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlete, illetve a dél-koreai gyártó saját fejlesztésű chipje, az Exynos 2100 fogja régiótól függően biztosítani.