Dollár
419,19 Ft
Euró
406,17 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
18,975 $

Kiszivárgott a Samsung Galaxy S21 FE végső dizájnja

CoinBRS
not image

Kulcsár Péter

2021. november 15. - 17:08

Promóciós fotókon csodálhatjuk meg a középkategória trónjára ácsingózó okostelefont, ami egészen pazar külsőt kapott.

Habár a hivatalos bejelentésre még legalább két hónapot várnunk kell, a CoinBRS portál jóvoltából idejekorán kiderült, pontosan hogyan festhet a januárban debütáló Galaxy S21 FE készülék.

Soron kívül Zelenszkij megerősítette: Ukrajna légvédelmi rakétákat kapott az Egyesült Államoktól

A négy színben érkező Galaxy S21 FE 5G előlapján egy 6,4 hüvelykes, FHD+ felbontású, 120 Hz-es AMOLED kijelző található, melynek felső részén ékeskedik egy punch hole mélyén a szelfikamera.

A hátlapon egy tripla kamerarendszer látható, ami egy 64 megapixeles főszenzorból, illetve egy ultraszéles és egy mélységélességet beállító lencséből tevődik össze. A mobilról lemaradt az S20 FE-nél megszokott telefotókamera, helyette azonban a szelfiegység 32 megapixeles felbontást kapott.

A telefon megfelelő működését az európai piacon a Samsung saját fejlesztésű Exynos 2100 chipje biztosítja majd, míg a tengerentúlon és Kínában, valamint Indiában Snapdragon 888 lapkakészlettel szerelhetik fel.

Fotó: CoinBRS

A Lavender lila, Cream sárga, fehér és fekete színárnyalatokban pompázó Galaxy S21 FE szívében egy 4 500 mAh kapacitású akkumulátor duruzsolhat, ami 15 W-os gyorstöltési funkciója révén pillanatok alatt feltölthető; ezen felül a telefon megkapta az ujjlenyomat-olvasót és a biometrikus azonosítást is.