Clouds
21 Budapest
Dollár
357,68 Ft
Euró
388,81 Ft
Font
442,52 Ft
Bitcoin
23,047 $

Hivatalossá vált a Samsung Galaxy S22 Ultra februári bemutatója

TÉMÁK:
#Samsung
Samsung
Mobil
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Beigazolódtak a korábbi pletykák, a dél-koreai gyártó ugyanis megerősítette, valóban a jövő hónapban ránthatják le a leplet a következő generációs csúcstelefonról.

Bár a vállalat még nem erősítette meg a következő Unpacked esemény pontos dátumát, a Samsung Electronics elnöke és az MX Business vezetője, dr. Tom Roh legutóbbi blogbejegyzésében leírta, februárban készülnek a nagyszabású bemutatóra.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

A Galaxy S22 Ultra a pletykák szerint átveheti a Galaxy Note20 Ultra modellhez hasonló stílussal ellátott dizájnt, miközben egy beépített S Pen tollat is tartalmazhat, amely a valaha volt legalacsonyabb érintéskésleltetéssel rendelkezhet.

Roh bejegyzésében közölte, az eddigi legátélhetőbb Ultra élményre kell felkészülni, ami egyúttal azt is jelentheti, hogy valóban átnevezhetik az S22-sorozat csúcsmobilját, és már Note-ként dobhatják piacra.

A gyártó azt ígéri, hogy az új zászlóshajóba szerelt kamerarendszer segítségével olyan videókat és fotókat készíthetünk, mint még soha:

Urald a pillanatot olyan erővel, sebességgel és eszközökkel, amelyeket máshol nem találsz. Elvezd az élvonalbeli innovációkat, amelyek az eddigi legokosabb Galaxy-élménynek köszönhetően válnak elérhetővé.”