Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,820 $

Ígéretes információkra derült fény a Galaxy S22 Ultra kapcsán

A Galaxy S22 Ultra az új feldolgozási technológiának köszönhetően sokkal jobb képminőséggel fog rendelkezni, mint elődje, a jelenleg piacon lévő Galaxy S21 Ultra.

...svg content...Illusztráció
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Ha hihetünk a nagy becsben tartott szivárogtatónak, @UniverseIce-nak, akkor a Samsung újgenerációs zászlóshajója sokkal szebb képeket készíthet majd, hála az innovatív optimalizálási eljárásnak.

A képminőség javulása a képalkotó hardver korlátozott változtatásai ellenére következhet be, ami jó hír, hiszen egy ideje arról szóltak a pletykák, hogy a Galaxy S22 Ultra ugyanazt a 108 megapixeles kamerát kaphatja meg, mint elődje. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

Mindez azt jelenti, hogy az előrelépés főként az Exynos 2200, illetve a Snapdragon 8 gen1 chipek frissített hardveres megoldásainak köszönhető.

Egyelőre csak találgathatunk arról, pontosan mi is az igazság, a hivatalos bemutatóra pedig még legalább két hónapot várnunk kell, hiszen az előzetes infómorzsák alapján február környékén ránthatja le a leplet a Samsung a 2022-es csúcsmobiljairól.

A mesterséges intelligencia adta vissza a beszédkészségét egy afáziás férfinak

Igaz ehhez egy gép segítsége is kell, ám így is sokkal gördülékenyebb a kommunikációja, mint korábban.