Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Sajtóértesülések szerint Messi meghosszabbítja szerződését a PSG-vel

Fotó: MTI/EPA/EFE/Raul Martinez
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint a felek között megszületett egy elvi megállapodás, melynek értelmében az argentin klasszis további egy évig erősíti a csapatot.

A fichajes.net értesülései szerint Messi és a PSG elvi megállapodásra jutott, így további egy szezonnal, 2024-ig hosszabbítanák meg a játékos szerződését a klubbal. Erről Gaston Edul, a TyC Sports újságírója számolt be, aki úgy tudja, hogy az argentin sztár egészen jövő júniusig garantáltan marad a klubnál.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Noha ez eddig is nyílt titoknak számított, jelenleg minden jel arra utal, hogy a PSG a következő hetekben, még a téli átigazolási időszak vége előtt hivatalosan is bejelenti a szerződéshosszabbítást Messivel.

Amennyiben pedig minden a várakozások szerint történik, úgy Messi félretehetné az Egyesült Államokból és a szaúdi ligából érkezett ajánlatokat is; utóbbi azért is érdekes, mert vasárnap több olyan jelentés is napvilágra került, melyek szerint a szaúdiak még a Ronaldóval kötött szerződésnél is komolyabb ajánlattal környékezték meg az argentin klasszist.

Messi döntése pedig érthető, hiszen szemmel láthatóan célja, hogy még egy évre hosszabbítson a PSG-vel, hogy aztán a klubbal elérhesse korábban kitűzött céljait, köztük a Bajnokok Ligáját. Nagy eséllyel ez volt az egyik legfőbb indok, amiért Messi a maradás mellett döntött.