Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,55 Ft
Euró
396,27 Ft
Font
468,93 Ft
Bitcoin
61,332 $

Saját testvére zsarolta meg a Juventus francia labdarúgóját

A francia rendőrség vizsgálatot indított az ügy kapcsán, Pogba szerint tavasszal gépfegyverrel is megzsarolták.

...svg content...Manchester, 2021. szeptember 29. Paul Pogba, a Manchester United játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája F csoportjának második fordulójában játszott Manchester United - Villarreal mérkõzés kezdete elõtt a manchesteri Old Trafford Stadionban 2021. szeptember 29-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Paul Pogba ügyvédei azután fordultak ismét a hatóságokhoz, hogy testvére, Mathias több nyelven is közzétett egy videót, amelyben „robbanásszerű leleplezéseket” ígért a játékosról. Paul Pogbáról és ügynökéről, Rafaela Pimentáról tenne közzé információkat.

A videóban közölte, hogy „az egész világ – valamint a testvére támogatói – és még inkább a francia nemzeti csapat, a Juventus, illetve a szponzorok megérdemlik, hogy bizonyos dolgokat megtudjanak” – érdemi tényeket ugyanakkor nem mondott.

Pogba családjához közel álló források szerint 13 millió eurót követelnek a játékostól, ha el akarja kerülni az állítólag kompromittáló videók terjesztését. Az ügyben és az állítólagos fenyegetésekben nem csupán a testvére, de gyerekkori barátai is érintettek lehetnek – írta meg a francia RFI.

A szintén profi labdarúgó Mathias Pogba azt mondta, az embereknek tudniuk kell, amit ő is tud, hogy megítélhessék, testvérének helye van-e a francia nemzeti tizenegyben. Bátyja szerint több futballsztárról, például Kylian Mbappéról is kiderülhetnek kompromittáló tények.

A régóta húzódó eset még márciusban indult, amikor Pogba hazatért Lagny-sur-Marne-ba, ahol állítólag egy szobába zárták, néhány régi barátja és álarcos fegyveresek pedig pénzt követeltek tőle, valamint bankkártyáját is ellopták.