Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

Saját lakásában halt meg egy idős nő, miközben a koronavírusteszt eredményére várt

Azután érkeztek csupán meg a pozitív teszteredmények, miután a hölgy már elhunyt.

...svg content...Kaposszerdahely, 2020. november 25. A Pécsi Tudományegyetem koronavírus-tesztet végző orvostanhallgatója mintát cseppent az antigén gyorsteszt paneljére a kaposszerdahelyi óvodában 2020. november 25-én. Folytatódik az egészségügyi, a szociális, a bölcsődei, az óvodai dolgozók és a pedagógusok gyorstesztelése, amelyben az orvosi, egészségügyi képzésben részt vevők is segítenek kéthetes, fizetett gyakorlat részeként. MTI/Varga György
Egészség/Életmód
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Miközben egyre több országban léptetik érvénybe a szigorú járványügyi rendeleteket, a pandémia kezelése néha nem éppen a legmegfelelőbb körülmények mellett zajlik.

Az egyik romániai településen élő 61 éves nő otthonában halt bele a koronavírus-fertőzésbe, amíg a teszteredményére várt, 72 éves férjét pedig kritikus állapotban szállították kórházba – számolt be róla a Főtér hírportál. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Miután covid-fertőzésre utaló tüneteket kezdett el produkálni, az idős nő az előírás szerint karanténba vonult férjével, aki időközben szintén elkapta a betegséget.

Ahogyan azt kell, értesítették a háziorvosukat és az egészségügyi hatóságokat; hétfőn ki is ment hozzájuk egy mentő, mintát vettek tőlük, ezután magukra hagyták őket.

Kedden egyik rokonuk riasztotta újfent a mentőket, miután nem tudta felvenni a kapcsolatot az idős házaspárral.

Végül a tűzoltóknak sikerült felfeszíteniük a bejárati ajtót, az idős nőt viszont már holtan találták, míg férjét válságos állapotban vitték a közeli kórház intenzív osztályára.

Az incidens után néhány órával meg is érkezett a koronavírustesztjük, ami mindkét esetben pozitív eredményt mutatott. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés vádjában nyomoz az ügyben.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.